Не съм такава! Как КАКВА?
Такава, дето си представяш -
с ранима, ангелска душа.
Раничко е да ме съжаляваш!
Такава съм решила да ме виждаш.
Седемдесет лица живеят в мен!
Шейсет и девет съм ги скрила.
Едното си оставих... за кадем!
Сега с кое съм? Няма да ти кажа!
Докрая никога не се разбулвам.
Използвай повечко фантазия...
И приеми, че съм полу-невлюбена!
© Todos los derechos reservados
И ако животите са толкова -супер!