3 abr 2007, 4:20

полуфабрикат 

  Poesía
590 0 7
за манджа от любов
се приготви
колана ми желан
поразхлаби
готвача
за усилията страстни
уважавай
и щедро
тялото му
с ласки украсявай
искам дълго
да закусваш с мен
льо
Филе Строгановонеотегчен
за обед
Насиненос четирибуквис греко
с десерт
Цицорник ала турка
а вечерята ми подари
нали съм ту приятел
ту любовник
а от вчера
и съпруг дори

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??