4 abr 2004, 11:37

Полъх 

  Poesía
1661 0 0

 
Ухание на пролетни цветя
Весел глъч на мънички деца

Леден полъх на Смъртта
сподавен стон на плачеща жена
без болка, тъга и обич
само пустота  ....

© Катина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??