4.04.2004 г., 11:37 ч.

Полъх 

  Поезия
1654 0 0

 
Ухание на пролетни цветя
Весел глъч на мънички деца

Леден полъх на Смъртта
сподавен стон на плачеща жена
без болка, тъга и обич
само пустота  ....

© Катина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??