3 ago 2008, 17:26

Полюси 

  Poesía » De humor
964 0 27

Мен ме има, теб те няма,

аз съм тук, а ти си там.

В гоненицата голяма

се надбягват въздух с плам...

Аз съм долу, ти си горе,

аз съм млада, ти си стар.

Ти мълчиш, а аз говоря,

аз не взела, ти не дал...

Ти си болка, аз - наслада,

аз се смея, ти тъжиш.

Ти си сила, аз съм слабост.

 

Аз жена съм, ти си мъж...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??