Прегръдките ми те топлят,
за да се усещаш
обичан и значим.
Помагам ти, без да си се
и опитал да ме помолиш.
Разбирам те.
С тебе съм в самотата ти.
Успокоявам те и спасявам те
с моето поведение
и начина ми на изразяване
да ти покажа
щастието с очаквания
и цветове вълшебни.
Боли от липсата ти
и просълзяват ми се очите.
Не гладувай, студувай,
страхувам се пред закъснението ти.
Жив си.
Летя на свобода
със смеха,
добротата и
човечността ми.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados