4.08.2009 г., 11:56 ч.

Помагам ти, без да си се и опитал да ме помолиш 

  Поезия » Любовна
456 0 0

Прегръдките ми те топлят,

за да се усещаш

обичан и значим.

Помагам ти, без да си се

и опитал да ме помолиш.

Разбирам те.

С тебе съм в самотата ти.

Успокоявам те и спасявам те

с моето поведение

и начина ми на изразяване

да ти покажа

щастието с очаквания

и цветове вълшебни.

Боли от липсата ти

и просълзяват ми се очите.

Не гладувай, студувай,

страхувам се пред закъснението ти.

Жив си.

Летя на свобода

със смеха,

добротата и

човечността ми.

 

 

                                                                                                                   Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??