3 feb 2018, 10:47

Помен 

  Poesía » Verso libre
488 1 2

Сърцето му е гробище

за такива като мен.

Раздялата е възкресение,

ако си достатъчно смел

да вярваш в разлюбване,

дори част от теб да лежи

под два метра бутилки

и неподарени рози.

 

Прилича на влюбване

моето връщане

в света на ръцете му,

но всъщност е помен

за всичко изгубено в мен...

© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??