9 nov 2006, 11:52  

Помисли си 

  Poesía
557 0 3

Когато пръст размахваш, поучителен

със тон на вездесъщ наставник,

си помисли – във тона ти нравоучителен,

дали не лъсва голия ти, задник!

© Бостан Бостанджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??