16 ene 2019, 19:41

Помни! 

  Poesía
541 2 0

Защото знам, че мракът не е вечен...

След него винаги изгрява слънце...
Така и нашите проблеми...
Се заличават...
Щом се съмне...
Когато падаш...
Ще е тежко...
Глава навярно ще сведеш...
Когато губиш ще се сриваш...
Но важно е винаги да се издигаш...

 

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??