16.01.2019 г., 19:41 ч.

Помни! 

  Поезия
539 2 0

Защото знам, че мракът не е вечен...

След него винаги изгрява слънце...
Така и нашите проблеми...
Се заличават...
Щом се съмне...
Когато падаш...
Ще е тежко...
Глава навярно ще сведеш...
Когато губиш ще се сриваш...
Но важно е винаги да се издигаш...

 

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??