Jan 16, 2019, 7:41 PM

Помни! 

  Poetry
540 2 0

Защото знам, че мракът не е вечен...

След него винаги изгрява слънце...
Така и нашите проблеми...
Се заличават...
Щом се съмне...
Когато падаш...
Ще е тежко...
Глава навярно ще сведеш...
Когато губиш ще се сриваш...
Но важно е винаги да се издигаш...

 

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??