10 oct 2021, 9:59  

Помни ме! 

  Poesía » De amor
635 0 0

В пропаст се губи път,

ще свърши моята роля,

не искам аз от теб плът,

да ме помниш те моля!

 

Нека да те благослови Бог,

живей ти хармонично,

бори се, че светът е жесток,

о, мое момиче обично!

 

За душата ми си ти балсам

и спасение от болката жадувам,

ела в прегръдка - за двама храм! -

с нежност сърце да излекувам!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??