Oct 10, 2021, 9:59 AM  

Помни ме! 

  Poetry » Love
633 0 0

В пропаст се губи път,

ще свърши моята роля,

не искам аз от теб плът,

да ме помниш те моля!

 

Нека да те благослови Бог,

живей ти хармонично,

бори се, че светът е жесток,

о, мое момиче обично!

 

За душата ми си ти балсам

и спасение от болката жадувам,

ела в прегръдка - за двама храм! -

с нежност сърце да излекувам!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??