10 окт. 2021 г., 09:59  

Помни ме! 

  Поэзия » Любовная
634 0 0

В пропаст се губи път,

ще свърши моята роля,

не искам аз от теб плът,

да ме помниш те моля!

 

Нека да те благослови Бог,

живей ти хармонично,

бори се, че светът е жесток,

о, мое момиче обично!

 

За душата ми си ти балсам

и спасение от болката жадувам,

ела в прегръдка - за двама храм! -

с нежност сърце да излекувам!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??