3 abr 2009, 8:15

Помни, мило момиче 

  Poesía
946 0 1

Помни, мило момиче

Хей, момиче, виждаш ли
вълните и морето?
Погледни часовника
и залязващото слънце в небето.
Хей, глупаво момиче, не се смей!
Нищо на този свят не се връща.
Времето не трябва да се пилее,
ти по-добре запомняй всяка минута,
всяка секунда, всяка вълна,

която те обгръща.
Хей, тъжно момиче, не плачи.
Върви до водата и погледни,
виж се. Спомняш ли си?
Спомняш ли си онова дете,

което беше тук и преди?
Виж, мило момиче,
ще искаш всичко занапред да запомниш.
Да, така е, мило момиче, усмихни се,
човекът само със спомени можеш да го трогнеш.

© Иянира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Смей се, хубаво момиче! И плачи - тъжно момиче!

    Защо му казваш да не се смее и да не плаче! Нека винаги дава воля на чувствата си!
Propuestas
: ??:??