Сиви стени... тъмни сенки... самота...
Град без име... обвивка на живот
Мъгла... суета... и всичко бе лъжа
Заобиколена от лъжи... нали ?!
Така ли е... тогава ела... ела...
Вземи ръката ми и забрави...
Сълзите, мъката... себе си дори
На удоволствия парфюми...
Нека бъдем две деца...
Така нежна е ноща...
Тук... Сега...
Красива си...
Единствената реалност - Любовта...
© Николай Todos los derechos reservados