10 nov 2024, 9:55

Помниш ли 

  Poesía » De amor
57 3 2

     Помниш ли

 

Помниш ли онази вечер

с най-красивите звезди?

Помниш ли онази вечер?

В нея бяхме аз и ти.

 

Помниш ли любов такава,

спряла в нашите души?

Като лунен лъч изгряла

в цветове и във мечти.

 

Но сърцето мое страда,

теб те няма и боли.

Може би сега си с друга,

не говори времето, мълчи.

 

Протегни ръце към мене,

ти си още в моя сън!

Във прегръдка ще ни вземе

тази лунна нощ отвън.

 

Нищо, че е вече есен,

протегни към мен ръце!

Щастието като песен

пазя в моето сърце. 

 

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??