22 may 2013, 9:16

Помниш ли? 

  Poesía » Civil
2426 4 47

Помниш ли, мъничка моя пораснала,

как за ръчица те водех до яслите?

 

Помниш ли, мъничка моя голяма,

как разцъфтя върху моето рамо?

 

Помниш ли, мъничка моя далечна,

как съм до тебе през цялата вечност?

 

© Владимир Владимиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??