18 oct 2012, 21:22

Помниш ли? 

  Poesía » De amor
578 0 0

                        

Помниш ли времето, когато

бяхме щастливи?

Помниш ли времето, когато

се чувствахме живи?

Помниш ли думите,

които ми каза тогава,

в нощта преди нашата раздяла?

 

Помниш ли болката,

изписана в моите очи?

Помниш ли тази болка,

дали сега не изпитваш същото и ти?

 

Боли много, нали,

щом някой разбие твоите мечти.

Но още повече боли, когато знаеш,

че твоите родители виновни са за това

да живееш без любов ти сега.

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??