26 abr 2013, 7:51

Помня 

  Poesía » Versos blancos
586 0 2

Помня! Помня как по тинейджърски кичур нагоре към мене пълзеше.

Помня как, като кученце, в нозете ми спеше.

Помня как с целувка изтривах му бръчките...

Помня как мечтаехме заедно, докато пращяха в камината съчките.

Помня и грях и падение! Помня възходи!

Не искам да се връщам на нулата! Не искам споменът да си ходи!

Искам, докато спи, да му разкажа приказка,

за онази любов, която достигнала края

и когато всички си мислели, че вече е минало,

се възродила във ново начало!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??