24 jul 2008, 18:03

Помогни ми 

  Poesía » De amor
658 0 8

         Помогни ми

 

Сега се връщам. Ида от далече.

Вървях години, без да спра.

Пътят дълъг, кален, трънен беше,

но водеше ме мен една мечта.

 

Аз се върнах. Така съм уморена!

Не ме отпращай, моля те, сега!

Гладна съм, и жадна, и издрана...

Съжали ме, протегни ми своята ръка!

 

Сега се върнах. Искам да поседна

и да ти разкажа аз в нощта

колко самотна съм, дори и грешна.

Виж по лицето ми издайническата сълза!

 

Сега се върнах. Нека да остана!

Прости ми! Имам нужда от това.

И помогни ми, нека да престана

да се лутам и да търся любовта!

 

© Яна Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??