7 dic 2008, 18:22

Помогни ми да забравя 

  Poesía » De amor
847 0 0
ПОМОГНИ МИ ДА ЗАБРАВЯ

Помогни ми да забравя,
че оставам пак сама.
Докосни ме, целуни ме,
преди в този ад  да изгоря.

Помогни ми да забравя
даже твойте очи, които
нощем ме преследват и за
това си виновен само ти.

Помогни ми да забравя
дори към тебе обичта.
Научи ме, ако трябва, вместо
да те люби, да те мрази моята душа.

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??