7.12.2008 г., 18:22 ч.

Помогни ми да забравя 

  Поезия » Любовна
853 0 0
ПОМОГНИ МИ ДА ЗАБРАВЯ

Помогни ми да забравя,
че оставам пак сама.
Докосни ме, целуни ме,
преди в този ад  да изгоря.

Помогни ми да забравя
даже твойте очи, които
нощем ме преследват и за
това си виновен само ти.

Помогни ми да забравя
дори към тебе обичта.
Научи ме, ако трябва, вместо
да те люби, да те мрази моята душа.

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??