1 abr 2015, 0:01

Помогни ми, Господи 

  Poesía » De amor
975 0 1

Помогни ми, Господи, защото аз в теб никога не изгубих вяра....
Ще я забравя ли някога, кажи? Или цял живот за нея ще мечтая....
Ти знаеш всичко, Господи и пазиш всеки отговор на моите въпроси....
Ще ме обикне ли някога както искам? Или ще си останем само приятели....

Помогни ми, защото от дълго време всяка вечер аз въпроси ти задавам
и не спрях отговори за тях да търся, но не намерих, защото само ти ги знаеш....
Ще разбере ли колко я обичам? Ще разбере ли, че не искам да съм и приятел?
Ще осъзнае ли, че искам да бъде само моя? Или ще я загубя заради голямата ми гордост....

За всяко добро което направих, отблагодари ми се, Господи поне с това....
Отговори на моите въпроси за да мога от утре всяка вечер спокойно аз да спя!
Преди време си казах, че ще се променя и си обещах да не мисля повече за любовта,
но след това я срещнах и тя преобърна целия ми свят, без дори да осъзная как....

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Той помага когато спре очакването. А когато в усилието да го спреш за да помогне, разбереш, че си преодолял себе си и не ти е нужна помощта му -Тогава разбира се не забравяй да Му благодариш за помощта! Това към лирическия, а на автора поздрав и лека нощ!
Propuestas
: ??:??