4 nov 2009, 22:08

Помолих се 

  Poesía » De amor
750 0 5

Помолих се в моя храм,

и търсих теб и твоите длани,

а мислите ми, грам по грам,

сега отново са обрани…

 

В сърцето си едва те връщах,

през обръчи банално тесни,

недей  отново ме превръща

в плетач на мигове чудесни.

 

 

 

 

 

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??