14 jun 2020, 0:44

Поне за ден 

  Poesía » De humor
717 1 2

Когато до дилема се сведе
животът ти и търсиш поривисто
тоз отговор,
попитай някой друг
и остани със себе на чисто.

 

Професор строг питах за това -
какво би било ако златна рибка
обърне във света тез две неща -
оргазъм в махмурлук
и чак изхлипах.

Той се загледа в русите коси,
цигарата подръпна мълчаливо
и каза – Мила, проста не бъди,
такова чудо пагубно би било!

И каза още: - Я си представи
със силата на множествен оргазъм
брутален махмурлук те сполети
за грях какъв би била тая казън?!?

То ясно е, че "сички ше омрем",
но още питам жадно и със плам –
- Не може ли замяна само ден?...
- Да, може, я подай оргазма там!

© Лулу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Те, хората, за това са казали да внимаваш какво си пожелаваш )))))
  • Шери Лулу, то... важно е, че се научи!
    Ми който си поиска – ще получи!
Propuestas
: ??:??