2 ago 2007, 11:00

ПОНЯКОГА 

  Poesía
423 0 4
Понякога не е ли всичко
странно и себично,
бездиханно и първично!?

Понякога в полуден,
полувдишваме,
полуживи,
полугледаме,
в полусън!?

Понякога в полунощ,
полуиздишваме,
полумъртви,
полугласно,
до полулудост!?

С полувяра,
полуживеем...

Дано не се полуобичаме!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??