16 oct 2009, 11:25

Понякога 

  Poesía » De amor
961 0 2

 

 

Понякога ще идвам във съня ти,

пусни ме, не ме гони,

нека още веднъж усетя

топлите ти очи.

Понякога ще чуваш гласа ми,

чуй ме, не плачи.

Аз в сърцето ти ще бъда,

дори и да не ме искаш ти.

Понякога започва от сега;

понякога ще бъда

твоя несбъдната мечта;

ще те обичам, а може би не,

но ти помни ме, за да имаш сърце.

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??