Понякога ще идвам във съня ти,
пусни ме, не ме гони,
нека още веднъж усетя
топлите ти очи.
Понякога ще чуваш гласа ми,
чуй ме, не плачи.
Аз в сърцето ти ще бъда,
дори и да не ме искаш ти.
Понякога започва от сега;
понякога ще бъда
твоя несбъдната мечта;
ще те обичам, а може би не,
но ти помни ме, за да имаш сърце.
© Александра Василева All rights reserved.