20 ene 2010, 13:02

Понякога 

  Poesía
493 0 1

ПОНЯКОГА 

 

Понякога - не винаги

отсъствам от дома.

Отнякъде - безименна

прегръща ме нощта.

 

И литваме - навсякъде,

кръстосваме света,

отвсякъде - галактики

изпълват ни мира.

 

Души, слънца, частици

докосваме - без глас.

Звездища и звездици

преливат се през нас.

 

                Понякога - не винаги                

живея и греша,

прегръщайки - завинаги

крилете на Нощта.

© Ивайло Велев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??