ПОНЯКОГА
Понякога - не винаги
отсъствам от дома.
Отнякъде - безименна
прегръща ме нощта.
И литваме - навсякъде,
кръстосваме света,
отвсякъде - галактики
изпълват ни мира.
Души, слънца, частици
докосваме - без глас.
Звездища и звездици
преливат се през нас.
Понякога - не винаги
живея и греша,
прегръщайки - завинаги
крилете на Нощта.
© Ивайло Велев All rights reserved.