4 ago 2013, 19:39

Понякога... 

  Poesía
419 0 0

Понякога мисля в рими,
когато стоиш до мен.
Между редовете говори ми - 
полъх вдъхновен.

Понякога те виждам в рамка:
увековечен и прашен.
Профил, анфас и сянка,
рисувам те (без)страшен.

Понякога те чувам с ноти,
звучно мелодия "повя".
Ти си моите Голготи - 
трябва да ги извървя.

Винаги ще бъдеш стих,
музика, цвят незрим...
Всички на теб ги посветих - 
заедно ще се спасим.

© Нели Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??