14 oct 2009, 22:29

Понякога... 

  Poesía
542 0 8

                                                                                    ... дождь на стекле рисует...                                                                                                

 

(само понякога)

 

силно

притискам очи –

да те видя

с ръцете

прикривам

до кръв

слабостта си...

 

а после

се будя

щастлива

 

понякога

пиша мига –

да се върне

а после

го пускам

към теб...

 

протягам очи

през съня – 

да те зърна...

 

а ти се събуждаш до мен

 

и само

понякога

парят очите

 

в ръждиво

рисуват

сълзи

 

тогава…

 

прегръщам

съня ти

и дишам...

 

защото

без теб

ме боли...

 

                                                                             

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??