(само понякога)
силно
притискам очи –
да те видя
с ръцете
прикривам
до кръв
слабостта си...
а после
се будя
щастлива
понякога
пиша мига –
да се върне
а после
го пускам
към теб...
протягам очи
през съня –
да те зърна...
а ти се събуждаш до мен
и само
понякога
парят очите
в ръждиво
рисуват
сълзи
тогава…
прегръщам
съня ти
и дишам...
защото
без теб
ме боли...
© Бехрин Все права защищены
... аз ти благодаря! Нежност е... обична!
Благодаря Ви!