9 feb 2007, 12:21

Понякога  

  Poesía
803 0 11

Понякога съм цялата очакване -
на дума, на мелодия, на стих...
Понякога се втурвам пак нанякъде
и търся, губя се, намирам си мечти...

Понякога се спирам насред мрака
на тежкия ми гняв към себе си...
Понякога политам неочаквано
в пастелен изгрев, в тишина целебна...

Понякога съм също като времето -
непостоянна, слънчева, студена...
Римувам думи - вечната потребност
покой да търся в трудни откровения...

 

© Ружена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??