31 ene 2006, 21:18

Понякога 

  Poesía
1359 0 11
Понякога, само понякога
Сенки изплуват в нощта,
Луната е кръгла понякога,
Вятърът носи тъга!

Понякога, само понякога
Дните потъват в печал,
Мислите мрачни понякога
Сякаш не си преживял!

Понякога, само понякога
Слънцето крие се вън,
Светлината изчезва понякога,
Всичко прилича на сън!

Тежък сънят е понякога,
Тежък, безсмислен и ням,
Ала във края му всякога,
Раждаш се ти по-голям!

© Юри Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??