22 abr 2009, 11:50

Понятия 

  Poesía » De humor
442 0 0

 

"Парà" ли е първично?

Или "знаме"?

Кой да ти каже? Знаеш ли дори

вдън пещерата

светел ли е "пламък"?

Или пък "факел" те е изгорил?

Или,

че сатира когато пишеш,

е опит за създаване на "кал"?

Формална логика

на завистлива мишка,

че прасчо преди нея е разбрал:

калта понякога

е и лечебна.

За "кал" се дават купища парù.

Понятия...

Променят се във "времето"...

Да ме лекуват с "кал"

се уморих.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??