2 jun 2022, 11:38

Попита ме 

  Poesía » De amor, Otra
271 3 4

Попита ме дали те обичам,

дали те искам, в теб се вричам.

Седем пъти ще се закълна

обичат се шепнат нашите сърца.

Щастлива съм, че те имам,

че съдбата ни събра.

С теб вървим задружни във вечността.

© Виктория Милчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??