Jun 2, 2022, 11:38 AM

Попита ме 

  Poetry » Love, Other
273 3 4

Попита ме дали те обичам,

дали те искам, в теб се вричам.

Седем пъти ще се закълна

обичат се шепнат нашите сърца.

Щастлива съм, че те имам,

че съдбата ни събра.

С теб вървим задружни във вечността.

© Виктория Милчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??