10 jun 2011, 13:18

Попитай ме 

  Poesía » Otra
517 0 1

Попитай ме,

любов,

защо такава съм.

Безпаметна,

безмълвна

и безцелна.

Вземи ме,

на крилата си.

Не ме оставяй

в тази бездна

от безвремие.

Дай ми

цялата Вселена!

Да мога във

ръцете ти

да бъда

опростена.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Vtt_1fatbnc

 

 

,,Alma mia dame tu vida,
para vivir cada dia teniendo tu presencia,
y agradecer a Dios mi existencia,
en el alma tuya vida mia!!!,,

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви!Любовта е велико чувство,ако е с правилния човек!
Propuestas
: ??:??