28 ago 2010, 11:35

Попитай ме нощем 

  Poesía
413 0 0
Попитай ме нощем, когато си близо -
Къде е вратата към моята душа?
Намирай ме и ме докосвай още...
Докато заспивам, докато съм топла...
Докато в надежда горя.
Не ме търси във сенките
и в мрака на изгубените улици.
Не ме губи във нищото, 
във времето, във бремето
на алчните си страхове.
Защото аз съм приказка измислена,
а ти и аз сме много светове.
Защото само болката във нас Е истинска -
и в тази болка - Нищо няма да умре.

© Иванка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??