30 dic 2011, 13:56

Поплачи си, момиче 

  Poesía » Otra
638 0 2

Поплачи си, момиче,

поплачи си!

Ред е на сълзите,

няма никой

да те види...

Поплачи си,

макар да няма рамо,

на което да го сториш,

поплачи си,

освободи се,

за да имаш сили

с болката да се пребориш!

Убий в себе си тъгата

и започни отначало!

 

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??