22 ene 2018, 0:10

Пораснали деца 

  Poesía » De amor
211 0 1

Пораснали деца 


Пренавих сърдечни чувства,
с отверка от истинска любов,
пружината заскърца и застена
учудена... върви на верен ход.
Закрещяха физичните закони,
забързаното ускорение пропя,
пружината със съпротивление
на смелите ми чувства се присмя.
Материята била стара и износена,
детайлно непригодна и с ръжда,
в машината на времето е късно
да играе чувствена игра.
Според квантовата физика –
изградила всичко от енергия
и най-чиста от тях е любовта...
да не броим годините...
Та ние сме пораснали деца!

 

Елеонора Крушева 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??