3 sept 2010, 22:29

Поредна роля 

  Poesía
754 0 0

Отегчени, извървени пътища

Безброй човешки страхове

Завинаги останали все същите

Утопия

Пустиня

Гласове

 

Размити образи в забравен спомен

Сълзи във прашна самота

Прикована в коловозите на времето

Една едничка тишина

 

И следва ги безкрай

Приказки безкрай

Различни, всичките с еднакъв край

Единствено героите са чужди

Единствено героите са чужди...

© Кефор Потрати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??