Отегчени, извървени пътища
Безброй човешки страхове
Завинаги останали все същите
Утопия
Пустиня
Гласове
Размити образи в забравен спомен
Сълзи във прашна самота
Прикована в коловозите на времето
Една едничка тишина
И следва ги безкрай
Приказки безкрай
Различни, всичките с еднакъв край
Единствено героите са чужди
Единствено героите са чужди...
© Кефор Потрати Всички права запазени