2 may 2012, 9:28

Поредната цигара... 

  Poesía » De amor
716 0 0

Паля пак поредната цигара,

зад тежкия дим да скрия моите сълзи...
Искаше ми се да мога да остана,
но гордостта не ми го позволи.
 
В прегръдките съм на сивата отрова,
само там се чувствам защитен...
А тя подканя ме, за сеч готова:
"Подари живота си на мен!"
 
Прокара нежно длани по задушаващата ми се гръд
и прошепна ми злорадо: "Моя ще е твоята плът!"
Ето! Вече идва краят, край на силата и слабостта
и накрая вече зная колко красива всъщност е смъртта!

© Викторио Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??