5 ene 2006, 20:47

Поредната задявка 

  Poesía
645 0 2
Опустошителна измама
придружена
от истеричен смях.
Веселие и суета.
Безделие и скука.
Развързани обувки
с влачещи се връзки
във прахта...
Не знам ако замахна
ще прекрача ли
чертата или пак
стоически ще изтърпя
поредната задявка
на съдбата.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??