5 янв. 2006 г., 20:47

Поредната задявка 

  Поэзия
640 0 2
Опустошителна измама
придружена
от истеричен смях.
Веселие и суета.
Безделие и скука.
Развързани обувки
с влачещи се връзки
във прахта...
Не знам ако замахна
ще прекрача ли
чертата или пак
стоически ще изтърпя
поредната задявка
на съдбата.

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??