29 nov 2010, 16:20

Поредно преброяване 

  Poesía
544 0 3

Поредно преброяване

 

Пурпурно и розово потъна в мастило.

Идва поредната нощ, превъртя се света.

Звездите остават все тъй нависоко…

А долу нечий прозорец все още свети...

 

Но там горе високо, просто няма значение.

В пълния вакуум всичко е в синхрон.

Няма непоколебимост, няма двоумение.

Там  всичко е толкова просто.

 

Пурпурно и розово топи се в бледнееща охра.

Идва денят, осъмнал в рутинното.

Светът се превъртя, отново…

Някой допълни броя.

На откъснатите  цветя...

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • П.П. Всъщност реших да го препрочета и си връщам думите назад. Текстът и така си е екстра.
  • Хареса ми, а краят е страхотен!С поздрав!
  • Харесва ми, но мисля, че му е нужна малко повече форма на този текст. Последната строфа мисля, че може да намери по-подходяща формулировка.
Propuestas
: ??:??